Botë

3 alpinistë të vdekur dhe një i zhdukur në Everest

Roland Yearwood mjek nga Alabama, një alpinist 50 vjeçar, është gjetur i vdekur në mëngjesin e sotëm në malin Everest, duke shënuar kështu vdekjen e katërt për këtë muaj në majën më të lartë në botë, ndërsa vdekjen e tretë gjatë ditës së sotme.

Yearwood raportohet se është gjetur i vdekur në një zonë që njihet si “zona e vdekjes”, shkruan The Washington Post, transmeton Koha.net.