Botë

Vizioni i Donald Trumpit dhe skandali me shaminë

Riad, dita e dytë. Pas marrëveshjeve ushtarake, Presidenti amerikan Trump do të merret pak edhe me politikën botërore, ashtu siç e kupton ai. Me vëmendje pritet fjalimi i tij për fenë islame.

Presidenti amerikan, Donald Trump vazhdoi vizitën e tij në Arabinë Saudite. 70-vjeçari do të marrë pjesë fillimisht në një takim të shteteve të gjirit, nën udhëheqjen e Riadit. Pika kulmore e ditës është pasdite, kur ai do të flasë para shumë liderëve të vendeve të botës islame. Trumpi këto do të paraqesë vizionet e tij për fenë islame, shkruan DW.