Botë

Mayer: Personat mbi 45 vjeç duhet të vërtetojnë pensionin para ardhjes në Gjermani

Mayer: Personat mbi 45 vjeç duhet të vërtetojnë pensionin para ardhjes në Gjermani

Sekretari i Shtetit në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Gjermani, Stephan Mayer shpjegon për DW dallimet mes ligjit të ri për fuqinë punëtore të kualifikuar dhe Rregullores së mëparshme për Ballkanin Perëndimor.

Deutsche Welle: Z.Mayer, çfarë të rejash sjell ligji i ri i fuqisë punëtore që hyn në fuqi më 1 mars 2020?