Botë

Shërimi prej drogës në manastirin e Tajlandës

Cengiz duket sikur i kishte të gjitha.

Një vend pune me pagesë të mirë në sektorin gjerman të teknologjisë që ia ofronte luksin e të pasurit para dhe prestigj, mirëpo jeta po i dilte prej kontrollit. Varshmëria prej kokainës e kishte vënë atë buzë vetëvrasjes.