Botë

Arrestohen 33 persona në të gjithë botën, abuzuan me fëmijë përmes Whatsappit

 

Policia spanjolle ka njoftuar se 33 persona janë arrestuar në të gjithë botën, në lidhje me një grup në platformën WhatsApp.

Ata janë arrestuar në lidhje me disa imazhe të abuzimit seksual të fëmijëve dhe përmbajtjeve të tjera të dhunshme.