Botë

Vazhdojnë manifestimet kundër reformës së pensioneve në Francë

Vazhdojnë manifestimet kundër reformës së pensioneve në Francë
 

Paris, 10 dhjetor – Sektori i transporteve vazhdon të jetë i bllokuar në ditën e gjashtë radhazi me greva dhe manifestime në mbarë Francën pas mobilizimit që filloi të enjten e kaluar.

Sindikatat kundër reformës së pensioneve po i bëjnë presion qeverisë para se ajo të zbulojë sot detajet e projektit të saj.