Botë

"Rusiagate" prek ndoshta dhëndrin e presidentit Trump

Sipas mediave britanike një funksionar i lartë i Shtëpisë së Bardhë është i përfshirë në skandalin ‘Rusiagate’ dhe për këtë arsye FBI do e marrë në pyetje. Personi në fjalë mendohet të jetë pikërisht dhëndri i presidentit amerikan Donald Trump.

Një funksionar i lartë i Shtëpisë së Bardhë shumë pranë Donald Tramp, ndoshta vetë dhëndri i tij Jared Kushner, mendohet të jetë i përfshirë në hetimet për ‘Rusiagate’. Këto janë raportimet e fundit të mediave amerikane dhe atyre britanike për hetimin që po mban pezull presidentin amerikan. Avokatët e Shtëpisë së Bardhë ndërkohë kanë nisur të studiojnë procedurat e "impeachment" për të qenë gati në rast se Tramp vihet nën akuzë.