Botë

Profesorët liberalë nuk po ia dalin “t’i shërojnë” terroristët

Profesorët liberalë nuk po ia dalin “t’i shërojnë” terroristët

Britaniku Chris Morris gjatë krejt karrierës së tij në botën filmike është marrë me përshkrimin e budallallëqeve dhe idiotësive të xhihadistëve dhe agjencive që mundohen t’u bien në fije.

Dhe nëse do të donte që të njëjtën punë ta bënte edhe me sojin e tij politik – të majtën liberale, sikurse i referohet shumëkush – nuk do të mund të gjente vend më të mirë se një institucion i njohur akademik i drejtuar prej progresistëve të njohur, të cilët besojnë se kushdo, madje edhe xhihadistët e dënuar të cilët më shumë kanë predikuar dashurinë për vdekjen se për jetën, mund të reformohen dhe t’u besojnë bindjeve liberale, shkruan sot Koha Ditore.