Botë

Vrau asistentin e Nënë Terezës, dënohet me burg përjetë

 

Mark Bloomfield kishte pasur një karrierë domethënëse në botën e vullnetarizmit në vendet më të varfra të botës, Indi dhe Afrikë mbi të gjitha, duke qenë për disa kohë edhe asistenti special i Nënë Terezës në vitet e fundit të shenjtores shqiptare.

Nga një prej këtyre vendeve kthehej Mark në korrik, kur u vra në një lokal të Swansea në Wells, në moshën 54-vjeçare, pasi nuk mund t’i mbijetonte plagëve të sulmit të çmendur, për një arsyeje po aq të çmendur, të një eksperti të arteve marciale.