Botë

AFVT: 80 për qind e viktimave të terrorizmit janë myslimanë

AFVT: 80 për qind e viktimave të terrorizmit janë myslimanë
 

Raporti i një organizate joqeveritare nga Franca ka bërë të ditur se terrorizmi i së djathtës ekstreme ka shënuar viteve të fundit ngritje prej më se 320 për qind dhe se mbi 80 për qind e viktimave të terrorizmit janë myslimanët.

Pavarësisht mbulimit medial të myslimanëve kryesisht si kryerës të akteve të terrorizmit, studimi i ri ka treguar se myslimanët janë viktimat më të mëdha të sulmeve terrorizmit në botën mbarë, ka raportuar “Al-Jazeera”, transmeton “Koha Ditore”.