Botë

24 vjet nga Marrëveshja e Dejtonit

24 vjet nga Marrëveshja e Dejtonit

Sot bëhen 24 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Paqes për Bosnjë dhe Hercegovinë, e njohur si Marrëveshja e Dejtonit.

Marrëveshja u nënshkrua në bazën ushtarake amerikane “Wright Peterson” në Ohajo, më 21 nëntor 1995.