Botë

Borë në Kroaci

Borë në Kroaci
 

Në pjesët më të larta të Dalmacisë në Kroaci ka rënë borë dhe në shumë pjesë të tjera ka rënë shi në sasi të mëdha.

70 litra shi për metër katror ra në Konavle, ndërsa më shumë se 40 litra për metër katror ra në zonën e Splitit, në zonën e Kastelës.