Botë

Historiani rus 63 vjeçar arrestohet teksa po i hidhte në lumë gjymtyrët e të dashurës së tij 24 vjeçare

Historiani rus 63 vjeçar arrestohet teksa po i hidhte në lumë gjymtyrët e të dashurës së tij 24 vjeçare

Një nga historianët më të njohur ushtarakë në Rusi u arrestua si i dyshuar për vrasjen e studentes 24-vjeçare.

Oleg Sokolov u nxor nga një lumë i akullt në Shën Petersburg, dhe në çantë kishte krahët e vajzës, nga bërryli e poshtë.