Botë

Sërish 12 migrantë në një kamion frigoriferik

 

Dymbëdhjetë migrantë, nga të cilët 11 sirianë dhe një sudanez, u gjetën të fshehur në një kamion frigoriferik që transportonte fruta e perime, dje në Belgjikë, vetëm pak ditë pas zbulimit të 39 migrantëve të vdekur në një kamion të tillë, u raportua nga policia federale belge.

Policia u njoftua nga shoferi i kamionit, që kishte dyshuar për praninë e migrantëve në automjet.