Botë

Papa u kërkon falje indigjenëve për vjedhjen e statujave nga një kishë

 

Papa Françesku ka kërkuar falje pasi disa statuja indigjene u vodhën nga një kishë në Romë dhe u hodhën në lumin Tiber.

"Si kreu i Selisë së Shenjtë, kërkoj falje nga personat që u ofenduan nga kjo", tha ai.