Botë

SHBA ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

SHBA ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

Senati amerikan ka miratuar këtë të martë Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO.

Sipas rezultateve të publikuara, 84 senatorë kanë votua “pro”, vetëm dy senatorë, respektivisht, një nga Juta dhe një nga Kentucky votuan kundër, ndërsa 14 senatorë nuk votuan.