Botë

Shtyhet votimi për Brexit

Shtyhet votimi për Brexit
Foto: Reuters

Deputetët britanikë vendosën sot të shtyjnë vendimin për marrëveshjen për Brexit, të arritur mes Londrës dhe Brukselit, çka do ta detyrojë kryeministrin britanik, Boris Johnson t’i kërkojë BE-së një shtyrje të re.

Amendamenti i paraqitur nga deputeti Oliver Letwin, u miratua me 322 vota për dhe 306 kundër.