Botë

Fëmijët kurdë të djegur dhe shpërfytyruar nga helmi, akuzohet Turqia

Fëmijët kurdë të djegur dhe shpërfytyruar nga helmi, akuzohet Turqia

Turqia akuzohet se po përdor armë të ndaluara në Siri, ndërkohë që mediat e huaja kanë publikuar edhe pamjet e fëmijëve të djegur.

Autoritetet kurde pretendojnë se forcat turke kanë përdorur armë vdekjeprurëse, të cilat janë të ndaluara me ligj ndërkombëtar, transmeton Shqip.