Botë

Zyrtarët britanikë dhe ata të BE-së rifillojnë bisedimet

Zyrtarët britanikë dhe ata të Bashkimit Evropian rifilluan bisedimet për të arritur marrëveshje për BREXIT-in, vetëm disa orë pasi përfunduan bisedimet e fundit.

Të martën mbrëma nuk ishte e qartë nëse ata do të arrinin marrëveshje para samitit të liderëve evropianë të enjten, transmeton KTV. Zyrtarët e përfshirë në ndarjen komplekse mes ekonomisë së pestë më të madhe në botë dhe bllokut të saj më të madh tregtar, thanë se ndryshimet në lidhje me kushtet e daljes ishin të ndjeshme.