Historia e vëllezërve kundër murit të Berlinit në shkollat gjermane si roman grafik

Historia e vëllezërve kundër murit të Berlinit në shkollat gjermane si roman grafik

10 October 2019 08:42

Dy vëllezër, Andreas dhe Raik Adam, të ribashkuar pas disa vitesh të ndarë nga Muri i Berlinit, nisën një fushatë veprimesh radikale - të armatosur me shishe të birrës të mbushura me benzinë dhe një video-kamerë.

Historia e tyre sot është roman grafik që përdoret në shkollat e Gjermanisë.

Më poshtë mund ta shikoni videon e përgatitur nga REL.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme