Botë

Kina refuzon hetimin e Bidenëve

Ministria e Jashtme e Kinës ka thënë se nuk ka asnjë synim që të ndërhyjë në çështjet e brendshme të SHBA-së, sa i përket kërkesës së presidenti amerikan që Pekini ta hetojë rivalin e tij politik, Joe Biden.

Presidenti republikan, që mund të përfshihet në një hetim, javën e kaluar publikisht i kërkoi qeverisë kineze të hetojë Joe Bidenin dhe djalin e tij.