Botë

Rrezikohet anëtarësimi i plotë në NATO i Maqedonisë së Veriut në Samitin e Londrës

 

Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO sipas gjitha gjasave nuk do të zyrtarizohet në Samitin e 3 dhe 4 dhjetorit në Londër.

Shpresat që kryeministri teknik i Spanjës, Pedro Sanchez, i kishte përcjellë kryeministrit Zoran Zaev në New York – që Parlamenti në Madridit do të mund të ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO para Samitit në Londër, tashmë bien në ujë, shkruan 360 gradë në Alsat.