Botë

Trumpi kërkon publikisht që Ukraina e Kina të hetojnë Bidenët

Trumpi kërkon publikisht që Ukraina e Kina të hetojnë Bidenët
 

Presidenti amerikan Donald Trump ka thënë se ai dëshiron që Ukraina dhe Kina të hetojnë Joe Bidenin dhe djalin e tij.

Duke folur para gazetarëve në Shtëpinë e Bardhë, Trump u pyet përsëri se çfarë dëshironte nga presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky në lidhje me Bidenët.