Botë

Clinton: Donald Trumpi është një kërcënim për SHBA-në

Clinton: Donald Trumpi është një kërcënim për SHBA-në
 

Donald Trump është një rrezik i hapur dhe një kërcënim për Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kështu thotë Hillari Clinton, në një intervistë për CBS. Ish sekretarja e shtetit e quan presidentin një tornado njerëzore të korruptuar.