Botë

Robert C. O’Brien emërohet në vend të John Boltonit

Robert C. O’Brien emërohet në vend të John Boltonit
 

Presidenti amerikan Donald Trump ka emëruar Robert O’Brien si Këshilltar për Siguri Kombëtare të mërkurën, tetë ditë pas largimit të John Boltonit.

O’Brien, zyrtar i lartë i Zyrës së të Dërguarit Special Presidencial për Çështje të Pengjeve, do të bëhet këshilltari i katërt i sigurisë për Donald Trumpin, pasi para Boltonit, nga kjo pozitë ishin larguar Michael Flynn dhe H.R. McMaster.