Botë

Arabia Saudite sivjet ka hequr kokat e 134 personave

 

Arabia Saudite ka ekzekutuar 134 persona vetëm gjatë këtij viti dhe 6 prej tyre raportohet se ishin fëmijë.

Raporti shokues i publikuar nga OKB vjen pas urdhrit të fundit të princit të kurorës, Mohammed bin Salman, i cili është zotuar se do të ulë numrin e personave të dënuar me vdekje.