Botë

Sulmi në fabrikat e naftës ul prodhimin, pritet rritja e çmimit

Sulmi në fabrikat e naftës ul prodhimin, pritet rritja e çmimit

Arabia Saudite ka përgjysmuar prodhimin e naftës dhe të gazit pas sulmeve me dronë në dy prej fabrikave të mëdha të naftës të drejtuara nga kompania shtetërore “Aramco”.

Ministri i Energjisë, Princi Abdulaziz bin Salman, tha se sulmet kanë ulur prodhimin e naftës së papërpunuar për gati përgjysmë, raporton BBC.