Botë

Oksfordi kryeson listën e universiteteve më të mira në botë

Oksfordi kryeson listën e universiteteve më të mira në botë

Universiteti i Oksfordit është renditur i pari në listën ndërkombëtare të universiteteve më të mira për të katërtin vit me radhë.

Vlerësimet vjetore të realizuara nga revista, Times Higher Education kanë renditur universitetin amerikan, Instituti i Kalifornisë për Teknologji në vendin e dytë si dhe Universitetin Kembrixh në të tretin.