Botë

Rusia dhe Ukraina përgatiten për shkëmbimin e të burgosurve

Rusia dhe Ukraina përgatiten për shkëmbimin e të burgosurve

Dy autobusë nën përcjellje të policisë kanë dalë nga Moska duke transportuar një numër të të burgosurve gjatë procesit të shkëmbimit të tyre me Ukrainën, transmeton Rel raportimin e Reuters-it.

Agjencia e lajmeve Interfax tha se një autobus me të burgosur ka arritur në aeroportin e Moskës dhe një aeroplan me simbole të qeverisë së Ukrainës ka ateruar.