Botë

Uragani Dorian shndërrohet në stuhinë më të fortë të të gjithë kohërave

Uragani Dorian shndërrohet në stuhinë më të fortë të të gjithë kohërave

Ndërsa prej orësh po godet dhe shkatërron Bahamas me erëra që arrijnë shpejtësinë 225 km/orë, më shumë se 1.5 milion banorë janë evakuuar.

Erërat e tërbuara të uraganit kanë shkatërruar shumë shtëpi, kanë përmbysur mjaft makina dhe kanë rrëzuar kilometra linja të energjisë elektrike, transmeton Shqiptarja raportimin e mediave amerikane.