Botë

Edhe 26 mijë vatra zjarri ende aktive në Amazonë

Edhe 26 mijë vatra zjarri ende aktive në Amazonë

Rreth 26 mijë vatra zjarri janë ende aktive në pyjet e amazonës edhe pse 43 mijë ushtarakë brazilianë dhe 2500 zjarrfikës gjenden në terren në zonat më të prekura.

Presidenti i Brazilit Jair Bolsonaro pas kritikave nga ndërkombëtarët, ka filluar të pranojë ndihma nga vendet e tjera.