Botë

Uragani shkatërrues “Dorian” pritet të godasë Florida

 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës po përgatiten pwr përballjen me uraganin “Dorian”, i cili do të godasë Floridën.

Presidenti Trump anuloi vizitën në Poloni dhe u bëri apel banorëve që të qëndrojnë në vende të sigurta pasi uragani do të jetë shkatërrues.