Corbyn: Shumë shpejt një ligj kundër Brexitit pa marrëveshje

Corbyn: Shumë shpejt një ligj kundër Brexitit pa marrëveshje

30 August 2019 11:41

Londër, 30 gusht - Legjislacion të shpejtë për rifillimin e punës parlamentare më 3 shtator për të shmangur një Brexit pa marrëveshje është qëllimi i vendosur nga udhëheqësi i laburistëve britanikë, Jeremy Corbyn.

Kjo iniciativë ndërmerret kundër nismës së kryeministrit Boris Johnson për të pezulluar punën parlamentare prej pesë javësh duke filluar nga 9 shtatori.

“Ne do të përpiqemi ta ndalojmë atë politikisht me një proces parlamentar për të parandaluar një Brexit pa marrëveshje dhe gjithashtu të përpiqemi ta parandalojmë atë që të mbyllë parlamentin gjatë kësaj periudhe të rëndësishme”, theksoi Corbyn për Sky News.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme