Botë

Mbyllet takimi i nivelit të lartë të grupit G-7, unitet me gjithë mosmarrëveshjet

Mbyllet takimi i nivelit të lartë të grupit G-7, unitet me gjithë mosmarrëveshjet

Presidenti amerikan Donald Trump dhe ai francez Emanuel Macron thanë se në takimin e Grupit G-7 në Francë kishte pasur unitet, me gjithë mosmarrëveshjet që u manifestuan gjatë takimt që i mbizotëruan nga çështjet e tregëtisë, programi bërthamor i Iranit dhe zjarret që kanë përfshirë Amazonën. Ata folën në një konferencë shtypi në mbyllje të takimit.

Presidenti Trump foli për “një unitet të jashtëzakonshëm”, ndërsa zoti Macron tha se të gjitha palët “kanë arritur të gjejnë pika takimi”.