Botë

Macron: Rinegociimi i Brexit nuk është opsion

Macron: Rinegociimi i Brexit nuk është opsion

Boris Johnson do të takohet më Emmanuel Macron, disa orë pasi presidenti francez insistoi se rihapja e negociatave për Brexit nuk është opsion.

“Ne duhet të ndihmojmë britanikët të merren me këtë krizën e brendshme demokratike, por nuk duhet të jemi peng të saj dhe as ta eksportojmë atë”, tha Macron.