Botë

Njeriu i dytë me i fuqishëm në Britani jep dorëheqjen dhe i hipën trenit

Njeriu i dytë me i fuqishëm në Britani jep dorëheqjen dhe i hipën trenit
 

Duke mbajtur postin e kancelarit të Thesarit, Philip Hammond ishte për tre vite njeriu i dytë më i fuqishëm në Qeverinë britanike pas ish-kryeministres Theresa May.

Por me ardhjen e Boris Johnson në krye të ekzekutivit, Hammond dha dorëheqjen.