Botë

Si do të ndikojnë gafat në shanset e Joe Bidenit për president

Si do të ndikojnë gafat në shanset e Joe Bidenit për president

Ish-nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden është pretendenti kryesor për president mes 24 demokratëve, që duan të fitojnë ndaj presidentit amerikan Donald Trump në zgjedhjet e vitit 2020, por duket se ai po bën edhe numrin më të madh të gafave në takimet e fushatave.

Biden, që ka hyrë në skenën politike amerikane prej katër dekadash, njihet për gabime të paqëllimshme kur flet para publikut dhe kundërshtarët e politikanit 76 vjeçar e kanë vënë në shënjestër.