Botë

New Yorku mbetet pa rrymë për pesë orë – nuk raportohet për asnjë vrasje

New Yorku mbetet pa rrymë për pesë orë – nuk raportohet për asnjë vrasje
 

Një pjesë e madhe e Manhatanit, New York, u mbërthye nga terri të shtunën pas një shpërthimi në një trafostacion gjë që la pa rrymë metrotë, dyqanet dhe teatrot e Broadwayt, por kompania për mirëmbajtjen e energjisë elektrike tha se rryma është kthyer në pjesën më të madhe të vendit brenda pak orëve.

Nuk është raportuar për ndonjë vrasje apo lëndim si pasojë e mungesës së rrymës, e cila u shkaktua në orën 22:47. Kjo mungesë e rrymës përkon me 42 vjetorin kur pjesë të mëdha të Manhatanit mbetën pa rrymë, por që atëherë pati shumë vjedhje dhe trazira në qytetin më të popullarizuar amerikan, raporton Reuters.