Botë

Samiti G20 do të mbahet në Osaka të Japonisë

Samiti G20 do të mbahet në Osaka të Japonisë

Për herë të parë Samiti G20 do të mbahet në Osaka të Japonisë ku pritet të mirëpres rreth 30.000 vizitorë nga datat 28-29 qershor 2019.

Rreth 700 komuna si dhe shkolla në prefektura të ndryshme do të jenë të mbyllura nga e enjtja deri të premten duke përfshirë sigurim maksimal ku rreth 35.000 policë do të jenë duke menaxhuar situatën.