Botë

Trump: Irani i sulmoi anijet në Gjirin e Omanit

Trump: Irani i sulmoi anijet në Gjirin e Omanit

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, e akuzoi Iranin për kryerjen e sulmeve kundër dy cisternave të naftës, të enjten në Gjirin e Omanit.

Trump i bëri komentet në një intervistë për Fox News dhe shtoi se SHBA-ja nuk do të lejojë që aktivitetet e Iranit të mbyllin transportin ndërkombëtar përmes Ngushticës së Hormuzit.