Botë

Maduro vendos të hapë kufirin Venezuelë-Kolumbi

Maduro vendos të hapë kufirin Venezuelë-Kolumbi
 

Presidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro njoftoi sot se do të hapet kufiri me Kolumbinë në rajonin Taçira, i cili është i mbyllur që nga 22 shkurti.

“Më 8 qershor, e shtunë kam urdhëruar hapjen e kufirit tonë me Kolumbinë në rajonin Taçira. Ne jemi një komb që mbron në mënyrë të vendosur pavarësinë tonë dhe të drejtën për vetëvendosje”, ka thënë Maduro në një postim në rrjetet sociale.