Botë

Presidenti ukrainas shkon në këmbë në parlament, betohet para tij dhe menjëherë e shpërndan

Presidenti ukrainas shkon në këmbë në parlament, betohet para tij dhe menjëherë e shpërndan
 

Kiev, 20 maj - Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskiy, bëri sot betimin para të zgjedhurve të popullit, mbajti fjalimin inaugurues dhe në fund shpërndau Parlamentin.

Komediani që fitoi në zgjedhjet presidenciale, i cili në seancën e ligjvënësve shkoi në këmbë, që në krye të herës gjatë fushatës kishte premtuar shpërndarjen e "grupit të qytetarëve të cilëve iu intereson vetëm pasurimi personal", duke i quajtur kështu deputetët, transmeton Koha.net.