Botë

Papa thirrje gazetarëve: T’i japim fund përhapjes së lajmeve të rreme

Papa thirrje gazetarëve: T’i japim fund përhapjes së lajmeve të rreme

Para një audience me gazetarë të huaj, Papa Francesku bëri thirrje për t’i dhënë fund përhapjes së lajmeve të rreme.

Kreu i Selisë së Shenjtë u kërkoi të pranishmëve të shmangin dezinformimin dhe theksoi rëndësinë e përulësisë në gazetari.