Botë

Georgia ndalon abortin pas javës së gjashtë, reagojnë yjet e Hollywoodit

 

Georgia është bërë shteti i katërt i kontrolluar nga republikanët në Shtetet e Bashkuara që aprovon ligjin e rreptë kundër abortit.

Ky ligj ka ngjallur debat të madh dhe ndaj tij ka pasur reagime të ashpra.