Botë

Zyrtari italian i shërbimeve sekrete gjendet i vdekur në Paris

Zyrtari italian i shërbimeve sekrete gjendet i vdekur në Paris

Një zyrtar 50-vjeçar, funksionar i lartë i Palazzo Chigi ( kryeministrisë në Itali ) u gjet i vdekur në Paris në natën midis të dielës dhe të hënës, përtokë afër hotelit ku ishte duke qëndruar në Montmartre.

Lajmi është raportuar nga “Le Point”, sipas së cilës zyrtari Massimo I, ishte në Paris nga 3 maji dhe ishte anëtar i shërbimeve sekrete.