Botë

Indi, dy të vdekur e miliona të evakuuar nga Cikloni Fani

Indi, dy të vdekur e miliona të evakuuar nga Cikloni Fani

Një ciklon i fuqishëm ka goditur bregun lindor të Indisë duke sjellë shira dhe erëra të fuqishme deri në 200 km në orë.

Cikloni Fani, është një nga stuhitë më të fuqishme që ka goditur regjionin kohëve të fundit. Më shumë se një milion njerëz janë evakuuar nga lindja e shtetit Orissa, raporton BBC, raporton Koha.net.