Botë

Gjendet një këmbë njeriu në Lincolnshire, policia nis hetimet

Gjendet një këmbë njeriu në Lincolnshire, policia nis hetimet
 

Policia ka nisur një hetim pasi një kalimtar që po shëtiste me qenin, zbuloi një këmbë njeriu vetëm disa metra larg një shkolle fillore mëngjesin e sotëm.

Zbulimi i tmerrshëm u bë në një rrugë të ngushtë në një fshat në orën 6.45. Policia shkoi në vendin e ngjarjes dhe rrethuan vendkalimin, i cili përdoret çdo ditë nga qindra nxënës.