Botë

Mozambiku goditet sërish nga stuhia

Mozambiku goditet sërish nga stuhia
 

Cikloni Keneth ka arritur në veri të Mozambikut, shtet, i cili ende është duke u përballur me dëmet që ka shkaktuar një stuhi në kohët e fundit.

Cikloni ka sjellur erëra deri në 220 kilometra në orë dhe ka lënë të vdekur tre persona në kombin e ishullit të Komoros.