Botë

Presidenti francez premton ulje taksash për të ndalur "Xhaketat e Verdha"

Presidenti francez premton ulje taksash për të ndalur
 

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, tha se dëshiron që njerëzit të përfshihen më shumë në proceset demokratike përmes një thjeshtëzimi të rregullave për referendum dhe decentralizimit të funksioneve të qeverisë. Macron gjithashtu premtoi ulje të taksave për qytetarët francezë.

Premtimet e presidentit Macron bëhen pasi tash e disa muaj ai po përballet me protesta nga lëvizja që quhet “Xhaketat e Verdha”, transmeton rel.