Botë

Putin dhe Kim Jong-un premtojnë të forcojnë lidhjet mes tyre

Putin dhe Kim Jong-un premtojnë të forcojnë lidhjet mes tyre
 

Lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong-un dhe Vladimir Putin i Rusisë kanë premtuar të forcojnë lidhjet në samitin e tyre të parë.

Ata shtrënguan duart në Ishullin Russky pranë qytetit detar të Vladivostok, në lindjen e largët të Rusisë.